• Ensemble Organum "Compostela"
kod EAN: 3149020933572nr kat.: 3149020933572

Ensemble Organum "Compostela"

  • Artist: ENSEMBLE ORGANUM Title: Compostela
    1 Hymnus peregrinorum : Dum pater familias
    2 Conductus processionis : Resonet nostra domino caterva
    3 "Antiphona : Ad sepulcrum beati Iacobi
    Psalmus : Laudate pueri dominum"
    4 "Antiphona : O quanta sanctitate et gracia
    Psalmus : Laudate dominum omnes gentes"
    5 "Antiphona : Gaudeat plebs gallecianorum
    Psalmus : Lauda anima mea dominum"
    6 "Antiphona : Sanctissime apostole Iacobe
    Psalmus : Laudate dominum quoniam bonus est psalmus"
    7 "Antiphona : Jacobe servorum spes
    Psalmus : Lauda Ierusalem dominum"
    8 Responsorium in organo: Dum esset salvator in monte
    9 Hymnus : Felix per omnes dei plebs
    10 Antiphona ad magnificat : O lux et decus Hyspanie
    11 "Benedicamus Domino
    Deo Gracias "
    12 Conductus : Congaudeant catholici
10,05 €
Ask for this product

If this description is not sufficient, please send us a question to this product. We will reply as soon as possible.

Fields marked with asterisk are required

We care about your privacy

This page uses cookie files to provide its services in accordance to Cookies Usage Policy. You can determine conditions of storing or access to cookie files in your web browser.

'); fbq('track', 'PageView'); pixel